12 mesos, 12 cançons


Tots hem viscut un Any Zero, un moment en la vida en que hem fet una mirada enrere i hem cremat tot el que fa olor de vell per a poder seguir endavant. Les cançons del disc que presento son fruit d'un d'aquests nous començaments.

Vull agraïr la complicitat de l'Àfrica Pérez, una de les veus catalanes amb més sensibilitat, així com les aportacions del productor i guitarrista Jordi Pegenaute i de la resta de músics que han participat en la gravació: Joan Andreu Reyes, teclats, Jaume Pascual, baix, Eudald Boluda, bateria i Josep Andreu Macau a la percussió. De tot cor, moltes gràcies. 

Isma Pérez

Els músics

 

Àfrica Pérez (veu)
Isma Pérez (guitarrista/compositor)
Jordi Pegenaute (guitarrista/productor)
Joan Andreu Reyes (teclista/pianista)
Jaume Pascual (baixista)
Eudald Boluda (bateria)
Josep Andreu Macau "Maki" (percussions)


Les Cançons

OCTUBRE

AGOST

GENER

MARÇ

JUNY

ABRIL

NOVEMBRE

SETEMBRE

JULIOL

FEBRER

MAIG

DESEMBRE

Els vídeos 
Agraïments

La gravació s'ha realitzat durant el 2016 i 2017 a Guisla Estudis amb els tècnics de so Aleix P. Macau i Pol Requena, us auguro molts èxits,  i a Bucbonera Studios amb el tècnic de so Tomàs Robisco. Treballar amb gent d'aquesta grandària  fa que tot sigui molt fàcil. Gràcies per el vostre temps i la vostra dedicació.

Agrair especialment la col·laboració pel que fa a les veus en la cançó "desembre" a Valentí Oller, un petó enorme.

Agrair també a tots aquells que, d'una manera o altra, han ajudat a fer possible Any Zero:  Lena Macau, Ferran Vidal, Alex Gómez-Font, Ariadna Borràs, Santi Jubany i, en especial, els meus fills Aleix i Andrea i la meva companya Fedra Borràs.

Dedicat a la mare, per ser-hi sempre.

Próxims Concerts

Data

Lloc

Horari 

Contacte

e-mail   info@anyzero.cat

Telèfon 667 404 376